Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince makul yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Safi olarak anlamanız midein aşağıya elan önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak isterim.

Adida en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında örgüda kâin insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile herhangi bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolaylıkla açılabilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Ciddi Yangın Merdiveni Kapısı sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate aldatmaınarak mukteza adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen temel etken bapnın ode metanet seviyesidir. Bu felakete peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna tuzakınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak gestaltda olmalıdır.

Report this wiki page